Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips, råd og gode tilbud direkte i din indbakke
Min kurv

0 vare(r) i kurven 
I alt 0,00 DKK
 
DE GODE, DE ONDE -
OG DE VIRKELIGT DÅRLIGE?

Rosenseriens produkter består udelukkende af økologiske, biologiske ingredienser.
Stil altid høje krav til dine hudplejeprodukter
Forskningen har ikke endegyldigt identificeret alle de
stoffer, kroppen kan optage gennem huden. Men tendensen blandt forskerne i dag er, at man mener, at huden optager væsentlig flere stoffer, end man hildtil har regnet med. 

Hos Rosenserien har vi taget stilling. Vi tror på, at man skal stille samme krav til det, man smører på sin krop, som man gør til det, man spiser.

Rosenseriens holdning er klar: Vi vil undgå unødig belastning af din krop, af miljøet og af dyr. Det betyder bl.a. at:

 - Vi kun anvender 
konserveringsmidler, som findes naturligt i vores omgivelser f.eks. i tyttebær, multebær
og andre bær.
 - Vi anvender ingen stærke alkoholer, som udtørrer huden.

 - Vi bruger kun emballage, der er fremstillet af giftfrit plast, og som
   kan genbruges. Og selv
trykket er miljøvenligt.


Du kan læse mere om Rosenseriens holdning til krop, miljø og dyr under punktet Fakta og FAQ.































 
Ingredienser i Rosenseriens produkter

Kan man købe vand for dyrt? Det mener vi godt, man kan. I en ingrediensliste skal de største bestanddele stå først. På rigtig mange produkter finder du betegnelsen Aqua - vand som den første ingrediens. Rosenseriens produkter er ikke baserede på vand men på aloe vera gelé, rosenolie og kinesisk grøn the.

ALGEEKSTRAKT:
Fra alger, der vokser i Ishavet, verdens reneste hav, ud for Islands nordvestlige kyst. Indeholder 18 aminosyrer, omega 3 fedtsyrer samt alle kendte vitaminer og mineraler. Endvidere styrker den immunforsvaret, renser kroppen for toxiner, regulerer blodtrykket og stofskiftet. Algeekstrakten styrker også håret, huden og neglene.

ALLANTOIN
(allantoin)
Udvindes af roden fra kulsukker (Symphytum officinale). Virker lindrene og fremmer den natulige celledeling. Især god til følsom og skadet hud. Er blevet anvendt i umindelige tider inden for folkemedicin, bl.a. som genvej til at læge et sår.

ALOE VERA (aloé barbadensis)
Udvindes fra en liljeplante, som ligner en kaktus. Har en række gode effekter på huden hos personer med forskellige typer af hudproblemer. Hjælper huden til at bevare sin fugtighed og smidighed. Rosenseriens aloe vera gelé er certificeret, økologisk og fair trade. 

AMINOSYRER
Udvindes af sojabønner.

ABRIKOSKERNEMEL
Fintmalet mel af abrikoskerner, anvendes til skrubning af huden.
Nogle producenter bruger mikroplastic i deres produkter, til stor skade for miljø, dyr og mennesker.Nogl
Læs mere på plasticchange.dk

ALUN (Potassium alum)
Et naturligt mineralsalt i krystalform. Udvindes i Sverige. Har en sammentrækkende effekt. 


ARGONOLIE (Argania Spinosa)
En tynd halvfed olie der udvindes fra Argantræets frugter. Træet, der kan være flere hundrede år gammelt, gror i Marokko og er på UNESCOs liste over fredede sorter. Olien er bl.a. rig på omegafedtsyrer, E-vitamin og PRO A-vitamin. Olien absorberes let og er specielt god til huden der kræver lidt ekstra.

ARNIKA
Arnikaens aktive stoffer findes både i roden og blomsterne. Anvendes traditionelt inden for folkemedicin. (Guldblomme/Volverlej)

AVOKADOOLIE
Presses af avokadofrugten, som er meget rig på A-, D og E-vitaminer. Har en normaliserende virkning på huden. Avokadoolien regnes som en mild, nærende og vitaminrig olie.

A-VITAMIN
Udvindes fra betakaroten i gulerødder og hyben. Anvendes i mange forskellige antirynkecremer.

BIOKONSERVERING
Fremstilles af vegetabilsk fedt (glycerin) fra mange forskellige planter og urter. Sammensætningen af planter og urter har en blødgørende samt en bakterie-dræbende effekt.

B-VITAMIN
En klar, farveløs og lugtfri væske, som binder vandet i overhuden. B-vitamin øger pigmentdannelsen i huden, hvilket mindsker solens skadevirkninger.

BIVOKS
(CERA FLAVA)
Er en blanding af plantevoks, pollen og et sekret, som produceres i en kirtel på undersiden af bien. Virker beroligende på (irriteret) hud og er blødgørende.

CARNAUBAVOKS (Copennicia cerifera CERA)
Udvundet fra bladene af en vokspalme i Brasilien. En stærkt vandafvisende voks. Giver glans og tilstopper ikke porerne som mineralolier. Beskytter mod vejr og vind og opretholder varme og fugt. Blødgør tør og sprukken hud.

CALENDULA
Også kaldet morgenfrue. En kendt plante inden for folkemedicin.

CITRONELLOL
Naturlig bestanddel i rosenolie.

CITRONESTER
Udvindes af citron og findes i vores deodorant. Citronester forhindrer enzymerne i at nedbryde sveden til ammoniak, urinstof eller lignende.

CITRONOLIE
En æterisk olie fra citronen, rig på C-vitamin. Giver en fornemmelse af friskhed og renhed.

COLLAGENAMINOSYRER
Collagen er den faktor, som afgør om huden er ung eller gammel. Rosenseriens collagen er vegetabilsk. Udvundet af sojabønner.

C-VITAMIN
Udvindes af frugt og vindruer. Fungerer som konserveringsmiddel og antioxidant. Udglatter også huden ifølge den seneste forskning.

DHA
En sukkeropløsning som er fremstillet af sukkerroer. Ingrediensen har været godkendt og velafprøvet gennem 30 år.

ECHINACEA
Også kaldet rød solhat, har været anvendt i umindelige tider inden for folkemedicinen.

ELASTINAMINOSYRER
Elastin gør huden glattere. Rosenseriens elastin er udvundet af sojabønner.

ENEBÆR
Æterisk olie, som er udrensende. Den stimulerer huden og modvirker cellulitis.

EUKALYPTUS
Udvindes fra bladene og er let kølende.

E-VITAMIN
(TOCOPHEROL)
Udvindes fra vegetabilske olier. Modvirker frie radikaler i huden og forebygger rynkedannelse.

FRUGTSYRER
Udvindes af frugt og sukkerrør. Anvendes i små mængder for vitaminernes skyld. I større mængder påvirkes pH-værdien i produktet, som da bliver surt. Rosenseriens produkter er pH-balancerede og ikke sure.

GERANIOL
Naturlig bestanddel i rosenolie.

GUARKERNEMEL
Udvindes af frø af bælgplanten Cyamopsis tetra-onoloba. Modvirker statisk elektricitet og flyvsk hår. Gør håret smidigere, blødere og glattere.

GULERODSEKSTRAKT
Provitamin A. Afbalancerende effekt på huden.

HJULKRONEOLIE
Presses af hjulkronens frø. Indeholder den flerumættede fedtsyre GLA, som er fugtighedsbevarende og øger cellernes syreoptagelse.

HAMAMELIS
Også kaldet troldhassel. Virker beroligende og sammentrækkende.

HAVSALT
Næringsrige salte fra havet.

HAVTORNOLIE
Tages fra frugten på havtornbusken. Rig på karoten, C-vitamin og Omega 3, 6, 7 og 9. Unik evne til at vitalisere vores hud.

HVEDEKIMOLIE
Udvindes af hvedekim. Gør huden blød og smidig.

JAPANSK PEBERMYNTE
Pebermynte er en flerårig plante med mørkegrønne, takkede blade. Har en kølende effekt på huden. Er kløestillende ved insektbid.

JOJOBAOLIE
Udvindes ved presning af jojobaplantens frø. Olien blødgør, beskytter og binder hudens fugtighed samt giver huden en fløjlsblød følelse. Naturlig solbeskyttelsesfaktor 4. Ved for meget sebum i huden (fedtet hud), anbefales det at bruge jojobaolie, da denne efterligner hudens sebum rigtigt meget, huden vil opdage at den er rigelig beskyttet og på kort tid nedsætte produktionen af det naturlige sebum

JOHANNESURT
Urtens blomsterknopper indeholder en rødviolet saft, kaldet hypericin, som virker sammentrækkende på huden.

JORDBÆRAROMA
(Fragaria ananassa)
Naturlig jordbærsmag, er fremstillet af økologisk avlede jordbær.

KAMFER
Kamferolie er varmende og stimulerende. Modvirker mælkesyre.

KAMILLE
Har en beroligende effekt på huden.

KAROTEN/KAROTIN
Gulerodsekstrakt. Provitamin A. Afbalancerende effekt på huden.

KASTANJE
Udvindes af kernerne på kastanjefrugten. Stimulerer huden.

KERATINAMINOSYRER
Er proteinrig og udvindes af sojabønner. Giver næring samt opbygger hårets og hudens tilstand. Modvirker skæl.

KINESISK GRØN THE
Grøn the adskiller sig fra sort the ved, at den ikke er fermenteret (en kunstig gæringsproces) og beholder dermed alle vitaminer, mineraler og sit høje indhold af bl.a. garvestoffer, som tilhører gruppen polyfenoler. Disse bidrager til den grønne thes helsebringende effekter. Grøn thé gør huden mere elastisk, og den beroliger huden samt beskytter den mod ydre påvirkninger.

KOKOSFEDTGLYCERIDER
Udvindes af kokosnødder.

KOKOSOLIE
Udvindes af kokosnøddens inderskal. Er konsistensgivende.

KOKOS- OG PALMEFEDTSYRE
Udvindes af kokosnødder, og er konsistensgivende i cremer.

LAVENDELOLIE
Udvindes ved destillering af blomsterne. Olien har en unik evne til at regenerere huden samt understøtte hudens egen evne til at danne nyt væv. Den har en beroligende og afbalancerende effekt.

LIMONENE
Naturlig bestanddel i æteriske olier.

LINALOOL
Naturlig bestanddel i lavendelolie.


LITSEA CUBEBA
(Litsea Cubeba fruit oil)
Æterisk olie udvundet af frugterne fra en asiatisk busk. Bruges som lægeplante, da den har en rensende og beroligende virkning. Anvendes i folkrmedicinenen bl.a. ved forskellige hudproblemmer.
Har er forfriskende, lidt sødlig duft af citrus.
Har

LEVNEDSMIDDELFARVE
Rød farve som anvendes i mad, udvundet af planter og krydderier.

MANDELOLIE
Fås fra frøene af mandeltræet. Olien er mild, ikke irriterende og absorberes let af huden, som bliver blød, glat og smidig.

MENTOL
Mentol fremstilles af pebermynte. Det er stimulerende og opfriskende og giver nyt liv til trætte ben og fødder.

MIKRONISERET PIMPSTEN
Små dele af pimpsten, som anvendes til at skrubbe døde hudceller bort (peeling af huden).

MORGENFRUE
En kurveblomstvækst med orangegule blomster. Den har en beskyttende virkning mod irritationer. Morgenfruen er blevet anvendt i umindelige tider inden for folkemedicinen.

NATURLIG FUGTIGHEDSFAKTOR
Ekstrakter fra blade, bær, hvedekerner, sojabønner og asparges. Cremer med NFF giver 60-70% bedre binding af fugtigheden i huden end cremer uden.

OLIVENOLIE
(OLEA Europaea FRUIT OIL)
En olie som koldpresses af oliven. Olien er blødgørende samt virker nærende og beskyttende på huden. Indeholder E-vitamin.

OLIVENOLIEGENFEDTNING
Udvindes af olivenolie, tilfører hurtigt fedtstof til huden og gør den blød og smidig.

 
PALMEFEDTSYRE
Konsistensgivere i cremer, gør huden blød og glat.

PALMEKERNEOLIE
Palmeolien udvindes af kernerne i palmernes frugter. Anvendes som vaskesubstans.

PANTHENOL
Pro B-vitamin. Anvendes som fugtbinder, blødgør en tør hårbund.

PARAKARSE
(Spilanthes acmella flower extract)
Også kaldet tandpineplante da den har en lettere bedøvende virkning når man tygger på den.
Indeholder alkymider der påvirker fastheden i huden.
Dokumenteret effekt mod rynker.


PIMPSTEN
(Pumice)
Pimpsten er en bjergart der dannes ved vulkanudbrud. Meget fint granulat af pimpsten anvendes som "slibemiddel" i peeling, pimpstenen fjerner de døde hudceller, så den nye friske hud kommer frem.
Nogle producenter bruger mikroplastic i deres peeling, til stor skade for miljø, dyr og mennesker.
Nogl
 
Læs mere på plasticchange.dk

PLANTECELLULOSE
Udvindes af plantefibre. Cellulose anvendes som fortykningsmiddel inden for levnedsmiddelindustrien og i hudplejeprodukter.

PLANTEFIBRE
(Hydroxyethylcellulose (and) natriumacetat (and) aqua (and) cellulose)
Cellulose anvendes som fortykningsmiddel inden for levnedsmiddelindustrien og i hudplejeprodukter.

PLANTELECITIN
Udvindes af sojabønner. Har en velgørende effekt på tør hud og er fugtighedsbevarende. Er også rig på protein.

PLANTEPARFUME
(parfum)
Æteriske olier fra forskellige planter.

PROTEIN
Udvindes af sojabønner og binder fugt i hud og hår.

PRO VITAMIN B5
Udvindes af hvedeklid. D-panthenol binder fugten i huden, fremskynder celletilvæksten. Blødgør tørt hår.


RAPSOLIE (Brassica campestris SEED OIL):
Blødgørende, beskyttene og nærende olie indeholder vitamin E. Absorberes let af huden.

RICINOLIE
En fed og tyk olie, som udvindes af ricinbuskens frø. Olien optages meget langsomt af huden og anvendes i massageolier, hvor det er vigtigt, at olien ikke absorberes for hurtigt.

ROSA NATURLER
Medicinsk ler, som er afbalancerende, afslappende og blødgørende for huden. Renser i dybden, stimulerer cellefornyelsen og øger hudens spændstighed.

ROSENESSENS
En æterisk olie, som udvindes af vilde hybenroser. Den mest eksklusive olie, som produceres. Er meget god for tør, sart og ældet hud.

ROSMARIN
Bladene er den anvendte plantedel. Giver huden elasticitet. Er sammentrækkende og modvirker cellulitis.

ROSENOLIE
(Rosa Damascena)
En æterisk olie, som udvindes af rosernes kronblade. Den mest eksklusive, olie som produceres. Er meget god for tør, sart og ældet hud.
Roser har været anvendt som hudpleje i flere tusind år i både Kina, Indien og Europa.
Rosenseriens rosenolie produceres i Europa.


SANDELTRÆ (Santalum Album)
Stedsegrønne træer i sandelfamilien med ca. otte arter, udbredt fra Indien til Australien og Polynesien. De er halvsnyltere på rødder. Arten sandeltræ er et ca. 10 m højt træ, hjemmehørende i det sydlige Indien og dyrket mange steder i SØ-Asien. Veddet er lysebrunt til mørkebrunt med fin og jævn tekstur, holdbart og med varig duft. Det massive træ bruges til udskæringer og drejeri. Spåner og træslib bruges til udvinding af sandeltræsolie, der anvendes til røgelse og i parfumeindustrien. Veddet bruges også ved traditionel ligbrænding i Indien. Vestindisk sandeltræ, der har næsten samme duft og anvendes i parfumeindustrien.
Varm træduft, bruges tit i herreprodukter,  Roseriens herredeodorant bruger Sandeltræ som duftemne


SHEASMØR
Kommer fra
sheatræet. Sheasmør har en vandbind- ende effekt samt beskytter huden mod udtørring. Naturlig solbeskyttelsesfaktor 2-3.

SUKKERTENSID
Fremstilles af majs og kokosfedt. Effektivt mildt rensemiddel, 100% nedbrydeligt i naturen.


SODIUM LAURETH SULFATE
Mildt vaskeemne der er fremstillet af kokosfedt ved hjælp af en indgrediens fra sukkerroer. Man kan lave Sodium Laureth Sulfate (SLS) ved hjælp af forskellige råvarer og mest almindeligt anvendes  ethylene oxide fra olieindustrien til fremstillingen. Den ethylene oxide som anvendes til fremstilling af vores SLS kommer fra sukkerroer og den er godkendt til økologiske produkter


SOLSIKKEOLIE
En vitaminrig olie, som koldpresses af biologisk dyrkede solsikker.

SPIRULINA
Algen vokser i uforurenet ferskvand i bjergområderne i Washington. Algen er rig på vitaminer og mineraler, og den renser endvidere kroppen for frie radikaler og tungmetaller. Algen er antiinflammatorisk og styrker kroppens immunforsvar. Algen indeholder 70% protein, mangan, krom, 17 aminosyrer, B-komplex, karotin, E-vitamin, zink og omega 3.

SQUALANE
Et stof fremstillet af olivenolie. Squalane giver huden en silkeagtig overflade. Er også opblødende og fugtighedsbevarende. Ligner hudens eget sebum.

TALKUM
Gør, at makeup-produkter sidder bedre på huden. Medicinsk kvalitet.

TIDSELOLIE
Udvindes af tidslens frø og har et højt indhold af linolsyre. En meget næringsrig fedtsyre. Stimulerer nydannelse af hudens celler.


TRANEBÆR (CRANBERRY PCMF)
naturlig tranebær smag udvundet af økologiske tranebær

TROLDHASSEL
Virker beroligende og sammentrækkende.

UV-FILTER
Bortfiltrerer lysets skadelige virkning, hvilket modvirker ældning af huden. Rosenseriens uv-filter er baseret på naturlige planteekstrakter. Ved en kombination af disse og vitamin H-ekstrakt har Rosenserien fundet frem til en unik solbeskyttelsesfaktor.

VALNØDDEEKSTRAKT
Rig på fedtsyrer.

VAND
(Aqua)
I Rosenserien tilsætter vi ikke vand i vores produkter, men nogle af de ingredienser vi bruger er opløst i vand, derfor skriver vi det på ingredienslisten.

VASKESTOF
Sukkertensid fra majs og kokosfedt. Effektiv mildt rensemiddel, 100% nedbrydeligt i naturen.

VEGETABILSK EMULGATOR
Fremstilles af mælkesyre og vegetabilsk stearinsyre. Er konsistensgivende. (Sodium Stearoyl Lactylate)


VEGETABILSK EMULGATOR
Udvindes af vegetabilske fedtstoffer. Fugtigheds-bevarende og blødgørende. (Glyceryl Stearate)

VEGETABILSK FEDTSYRE
Udvindes af kokosnødder og er konsistensgivende.

VEGETABILSK GENFEDTNINGSMIDDEL
Fremstillet af olivenolie og kokos. Genopretter hudens fedtbalance.
VEGETABILSK GLYCEROL (glycerin)
Udvindes af vegetabilske fedtstoffer. Fugtigheds-bevarende og blødgørende.

VEGETABILSK PERLEGLANS
Fremstilles af majs og kokosfedt. Mildt rensemiddel i vores shampoo.


VEGETABILSKE SALTE (og) VEGETABILSK GLYCEROL
(aqua (and) glycerin (and) natriumpolyphosphat levulinat (and) natriumpolyphosphat anisat)
Fugtighedsbevarende.

VEGETABILSK SORBITOL
Sorbitol er en fugtighedsbinder og giver en fløjlsblød følelse på huden. Udvindes af bær.

VEGETABILSK STEARINSYRE
Et salt udvundet af stearinsyre. Rosenserien udvinder stearinsyre fra kokosfedt, palmefedt og olivenolie.

VEGETABILSK SQUALANE
Et stof fremstillet af olivenolie. Squalane giver huden en silkeagtig overflade, og er også opblødende og fugtighedsbevarende. Ligner hudens eget sebum.

VEGETABILSK VASKESUBSTANS
Udvindes af palmeekstrakt og kokosderivater. Renser huden mildt og skånsomt.


WINTERGREEN (Gualtheria fragrantissima)
Æterisk olie der udvindes fra bladene af dette stedsegrønne træ, der vokser i Himalaya.
Den giver nyt liv til trætte ben og fødder.


XANTHANGUMMI
(Xanthan gum)
Er et planteprodukt. Et fortykningsmiddel der bruges i både fødevarer og kosmetik. Må også bruges i økologiske fødevarer. Beskytter mod mekanisk og kemisk påvirkning samt virker kølende og blødgørende.


REFERENCER

    Andersen Finn., Guldet från växterna
    Artaromaforlaget 2004.
    Andersen Finn., Skapa din egen naturkosmetika.
    Artaromaforlaget 2005.
    Andersen Finn., Handgjord naturkosmetika.
    Artaromaforlaget 2003.
    Bilski Ullmark Susanne., Aromaterapi för alla.
    Gösta Ullmark AB 1997.
    Johansson Henry og Zimerson Erig.,

    Tox-info handboken Kosmetika og Hygien-
    produkter Del 7 1996.
    Lodén Marie., Ren, mjuk og vacker-Kemi og
    funktion hos kosmetika. 2002 Apotekarsocieteten
    ISBN 91-8627-495-3
    Mattsson Christina og Sundman Bertil., Inte
    bara vacker. Kemisk Tekniska
    Leverantörsförbundet, KTF 2000.
    http://www.shenet.se www.shenet.se, 20060312

<< tilbage til forsiden
Ingredienser, Rosenserien undgår
 
Herunder finder du et udvalg af råvarer, som Rosenserien undgår af forskellige årsager; nogle er ifølge rapporter ikke gunstige for vores helbred og andre fremstilles på tvivlsom vis.
Ønsker du en mere dybdegående forklaring på nogle af stofferne, kan du slå de fleste af dem op her.
AKRYLAMID
Tilhører gruppen Polyakrylater, anvendes som fortykningsmiddel.

ALKOHOLER
Regnes til gruppen opløsningsmidler, anvendes til at konservere produkter. Udtørrer huden.

ALUMINIUMKLORID
Anvendes i mange deodoranter. Stopper svedporerne til. Nogle mennesker oplever, at svedproduktionen blot øges andre steder.
Aluminium kan ændre en celles DNA, men en direkte sammenhæng mellem brug af aluminiumklorid og f.eks. brystkræft er ikke påvist.


ANIMALSKE INGREDIENSER
Bestanddele af døde dyr.

BHA
Antioxidant

BHT
Antioxidant

2-BROMO-2-NITROPROPAN-1,3-DIOL
Antimikrobiologisk stof

 
CARBOMER
Emulgeringsmiddel

FORMALDEHYD (eller formalin)
Anvendes som konserveringsmiddel, da det er bakteriedræbende. Står på IARC's liste over kræftfremkaldende stoffer. Kan også være allergifremkaldende.

IMIDAZOLIDINYL UREA
Antimikrobiologisk stof

KALIUMALUN
Aluminiumkaliumsulfat

KATHON CG
Konserveringsmiddel

LANOLIN
Anvendes som blødgøringsmiddel i cremer. Nogle mennesker har allergi over for stoffet.

METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE
Konserveringsmiddel


MIKROPLASTIK
Meget kosmetik indeholder mikroplast, til stor skade for både natur, dyr og mennesker. Læs mere på plasticchange.dk

MINERALOLIE
Mineralolie, anvendes som blødgøringsmiddel. Se under paraffinum liquidum.


NANOPARTIKLER
Der er mistanke om at nanopartikler kan skade DNA.


PARABENER
Syntetisk fremstillede parabener mistænker man for at være kræftfremkaldende.

PARAFFINUM LIQUIDUM
Mineralolie, anvendes som blødgøringsmiddel. Udvindes af råolie eller petroleum. Den mineralske olie lægger sig som et lag oven på huden og forhindrer huden i at ånde, da den stopper porerne.

PETROLATUM
Mineralolie, anvendes som blødgøringsmiddel. Se under paraffinum liquidum.

SODIUM BORATE
Emulgeringsmiddel.

SVINEFEDT
Spæk fra grise, emulgeringsmiddel.

TETRASODIUM EDTA
En kompleksdanner.

TRICLOSAN
Antimikrobiologisk stof. Triclosan er et bakteridræbende kemikalie, der bl.a. bruges i kosmetiske produkter som tandpasta og deodorante. Stoffet er på UE's liste over skadelige stoffer, da det kategoriseres som lokalt irriterende og miljøskadeligt.

VASELINE
Fra stenolie, anvendes som blødgøringsmiddel. Absorberes ikke af huden.


Hvis du er interesseret i at vide mere om det, du smører på din hud, kan du få mere information i Tox-infohåndbogen: KOSMETIKA OCH HYGIEN-PRODUKTER, DEL 7, 1996. Af Johansson Henry og Zimerson Erig.

<< tilbage
 
| Rosenserien.dk | økologisk hår- & hudpleje | 100% naturlig | cvr.nr. 32513824 | www.rosenserien.dk | info@rosenserien.dk | Design Rosenserien.dk © 2010-19 |

Ønsker du at afmelde dit abonnement på nyhedsbrevet, så klik Her

kontakt
Hjortemosevej 30
4944 fejø
info@rosenserien.dk

Telefon 30 54 42 87
SOCIALE MEDIER
For de seneste opdateringer følg os på
Facebook Facebook Facebook Facebook
NYHEDSBREV
Nyhedsbrev, direkte til din mailboks.